facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 8. 2009

Malé čb multifunkce Oki řady MB200

Nová série ekonomických černobílých multifunkčních zařízení Oki MB200 nabízí uživatelům rychlejší tisk (20 stran za minutu) a vyšší kapacitu toneru než její předchůdkyně – řada B2500 MFP. Nové modely Oki jsou určeny pro jednotlivce či malé pracovní kolektivy s požadavky na cenově dostupný, rychlý a kvalitní černobílý tisk. Série zahrnuje zařízení MB260 (tiskárna, kopírka a skener), MB280 (umožňuje navíc faxování) a MB290, které nabízí ještě síťové rozhraní vhodné zejména pro pracovní skupiny. Všechna tři multifunkční zařízení se vyznačují vysokou rychlostí tisku a kopírování – zvládnou až 20 stránek za minutu.


Nabízejí i možnost pohodlně skenovat přímo na USB flash disk, což pro řadu uživatelů znamená značné ulehčení práce. Z tohoto disku lze také tisknout bez nutnosti připojení multifunkce k počítači. Modely MB280 a MB290 jsou standardně vybaveny praktickým automatickým podavačem pro skenování nebo kopírování vícestránkových dokumentů. Naskenované dokumenty lze navíc sdílet prostřednictvím uživatelsky přívětivého rozhraní softwaru PaperPort.
Vyšší kapacita toneru až 5500 stránek (dle standardu ISO/IEC 19752) snižuje cenu jednoho výtisku a tím i celkové provozní náklady. Doporučená koncová cena modelů z řady MB200 začíná na 3650 Kč bez DPH.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.