facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 11. 4. 2022 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nová verze WhatsUp Gold si rozumí s Flowmonem a LoadMasterem

Společnost Progress uvedla novou verzi řešení WhatsUp Gold pro monitorování IT infra­struk­tu­ry. Nová verze nabízí integraci s aplikacemi Progress Flowmon a Progress LoadMaster do jednoho řešení. Jde o výsledek nedávné akvizice společnosti Kemp. Nově tak WhatsUp Gold představuje velmi komplexní a přitom přehledné řešení pro monitorování IT infrastruktury, které pomáhá provozním týmům zajistit vysokou úroveň výkonnosti a dostupnosti podnikových aplikací a zdrojů.



S rozmachem práce na dálku a hybridních prostředí je efektivní správa takto komplexních a nesourodých prostředí náročnou výzvou. Pro její zvládnutí je zapotřebí vědět, co se v různých částech infrastruktury děje. Nový WhatsUp Gold využívá detailní viditelnost, kterou přináší řešení Flowmon, a díky tomu dokáže nabídnout všechny důležité informace o výkonu sítě v rámci jednoho dashboardu. IT týmy tak mohou využít konsolidovaný přístup k řešení problémů pomocí kombinace nativního infrastrukturálního monitoringu a pokročilé síťové telemetrie. Díky této symbióze mezi řešením WhatsUp Gold a Flowmon mohou správci sítí nově využívat také detekci anomálií, která jim umožní zvýšit úroveň jejich zabezpečení, snížit riziko kompromitace infrastruktury a jiných kybernetických hrozeb. Nová verze WhatsUp Gold přináší rovněž skupinové notifikace výstrah Microsoft Teams.

„Pro sledování všech aspektů hybridní infrastruktury používají organizace často desítky nezávislých nástrojů, které spolu nativně nespolupracují a často shromažďují stejná data, což vede ke značné neefektivitě,“ uvedl Jason Dover ze společnosti Progress. „Pro zjednodušení a zefektivnění je zapotřebí jednotný přístup k síťové infrastruktuře, viditelnosti i bezpečnosti. Integrace WhatsUp Gold a řešení Flowmon umožňuje našim zákazníkům získat natolik relevantní informace, aby byli schopni vnímat problémy v souvislostech a identifikovat klíčové ukazatele výkonnosti infrastruktury a problémů se sítí. A zabránit tím, aby k problémům vůbec došlo.“

WhatsUp GoldWhatsUp Gold


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.