facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze systému CMS jNetPublish

Společnost ET NETERA představila novou verzi Content Management Systému jNetPublish s kódovým označením ERIS. Součástí CMS jNetPublish ve verzi ERIS je i tzv. Insite Editace, která umožňuje upravovat obsah webu přímo na příslušných stránkách (viz. screenshot a video). ERIS obsahuje dále řadu inovací a zlepšení. Mezi nejzásadnější patří nová generace uživatelského rozhraní, které je optimalizováno pro rychlost a přehlednost. Podstatnou změnu doznala i řada systémových modulů. Kromě jiného je zcela inovováno workflow, které nyní umožňuje ještě vyšší míru řízení publikačního procesu. Nový je rovněž Image Manager, který zjednodušuje úpravy obrázků.



V nové verzi ERIS byl dán mimo jiné maximální důraz na výkon a bezpečnost. K dispozici je nový modul řídící autentizaci uživatelů. Umožňuje mimo jiné kontrolu bezpečnosti hesel nebo integraci s NT doménou a Active directory. Díky novému mechanismu cachování a řadě optimalizací se podařilo zlepšit odezvu jak editačního, tak publikačního prostředí. ERIS také podporuje databáze Oracle a možnosti plnohodnotného clusteru publikačních serverů.

 

jNetPublish je schopný přistupovat k různým zdrojům dat. Integruje služby řady jiných systémů (Facebook, Twitter, YouTube). Dodává data dalším systémům (RSS, newsletter). Pracuje s počty uživatelů v řádech až stovek tisíc. jNetPublish je otevřený a je součástí internetu. Bez problémů integruje komunitní sítě a analytické systémy. Podporuje SEO, tvorbu newsletteru, RSS.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.