facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze řešení IFS pro řízení služeb v terénu využívá IoT

Řízení služeb v terénuSpolečnost IFS zpřístupnila svým zákazníkům novou verzi aplikace Řízení služeb v terénu (verze 5.7), která nabízí integraci s řešením IFS IoT Business Connector, což umožňuje využívat internet věcí k analyzování dat z připojených strojů a zařízení. Kompletně byl také přepracován vizuální vzhled řešení, aby uživatelům nabídl přehlednější a intuitivní pracovní prostředí. I nadále je přitom využíváno rozhraní IFS Lobby k vizualizaci provozních dat v reálném čase. Nové uživatelské rozhraní také poskytuje integraci s aplikací Microsoft Skype pro firmy.



Nová verze IFS Řízení služeb v terénu obsahuje několik vylepšení pro expedici, řízení skladu a nákup. Inovovány byly např. servisní kusovníky (BOM) a přidáno bylo i několik specializovaných pracovních postupů včetně podpory týmových úkolů. Mezi užitečná vylepšení patří také automatizace pracovního stavu prostřednictvím geocodingu a inteligentní automatizované identifikace úkolů a řešení až po automatické zpravodajské kanály o činnostech obsahující aktuální a relevantní informace během celého procesu poskytování služby.

Novinkou v řešení IFS Řízení služeb v terénu 5.7 je i model podpory založený na čtvrtletních aktualizacích softwaru. Díky němu již uživatelé nebudou muset implementovat servisní balíčky, ale pravidelně budou dostávat aktualizace, což je předpokladem, že budou moci využít výhod nejnovějších vylepšení produktů rychleji.

“Technologické změny se nevyhnou prakticky žádnému obchodnímu procesu včetně řízení služeb v terénu. Aplikace IFS Řízení služeb v terénu se těmto změnám přizpůsobuje a představuje komplexní sadu funkcí pro optimalizaci zdrojů během celého životního cyklu služby. Nová verze 5.7 využívající IoT umožňuje organizacím nabízejícím služby v terénu jednat proaktivně a prediktivně, neboť mohou identifikovat potenciální problémy se zařízením a vyřešit je ještě předtím, než se rozrostou do obávaných neplánovaných poruch, jež by mohly ovlivnit bezpečnost a výkonnost podniku,” komentuje novou verzi Ralph Rio, viceprezident divize podnikového softwaru skupiny ARC Advisory Group..”


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.