facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze Photoshop Elements a Premiere Elements

pepe3_boxshot_637.jpgSpolečnost Adobe Systems ohlásila dva podstatné upgrady svých spotřebitelských produktů pro digitální fotografie a video, Adobe Photoshop Elements 5.0 pro Windows a Adobe Premiere Elements 3.0 pro Windows. Integrovaná funkčnost těchto produktů umožňuje uživatelům zvýšit působivost prezentací fotografií použitím video efektů a přechodů, přidávat přestávky do videa s efekty zastavených snímků nebo vytvářet profesionálně vypadající potisky a obaly pro CD/DVD disky.

Software Adobe Photoshop Elements, nová verze nejprodávanějšího spotřebitelského softwaru pro úpravy fotografií, dostupná samostatně nebo společně s Adobe Premiere Elements, přináší nové možnosti uspořádání, úprav a sdílení digitálních fotografií. Pro fanoušky videa nabízí Adobe Premiere Elements zjednodušené uživatelské rozhraní, které ještě více usnadňuje vytváření DVD disků v profesionální kvalitě z domácího videa. Interaktivní služba galerií fotografií založená na Adobe Flash, nazvaná Adobe Photoshop Showcase, umožňuje bezplatné sdílení fotografií nebo upgrade na rozšířenou službu sdílení přes webové stránky.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.