facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová služba pro řízení zdrojů a projektů

Konzultační společnost Principal engineering uvedla na trh aplikaci People Manager, která je určena pro komplexní řízení alokací pracovníků na zakázkových projektech a dodávkách prací. Uživatelé služby mohou sledovat využití kapacit a nákladů, vybírat a schvalovat alokace vhodných pracovníků, sledovat požadavky na projektové zdroje, výkazy odvedených prací, atd.



Aplikace je určena především organizacím z oborů financí, telekomunikací, IT, obchodu a státní správy. Pracovat s ní lze jak ve vlastním IT prostředí, tak i ve formě cloudové služby poskytované z datového centra.

Řešení podporuje činnosti, které firemní projektový a resource management při práci s lidskými zdroji denně zajišťuje. Jedná se o aktuální přehledy pracovníků a jejich alokací na projektech včetně správy projektů a zákazníků. Zajímavou funkcí jsou optimalizované výběry dle poptávek a schvalování požadavků. Reporty umožňují pohledy na aktuální přehledy čerpání financí, pracovních kapacit a jejich využití.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.