facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 20. 11. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

Nová sada aplikací pro kancelářskou práci v cloudu

DenevySoftwarová společnost Denevy přišla s novou sadou aplikací pod názvem Online kancelář. Sada integruje aplikace pro vytváření dokumentů, jejich sdílení a vzájemnou komunikaci prostřednictvím emailu, chatu a aplikace Voice.



Online kancelář nabízí funkcionality, které zahrnují všechny podstatné kancelářské činnosti – email, vytváření dokumentů, tabulek, prezentací a jejich následné sdílení a komunikaci v rámci týmu. Z hlavního rozhraní se uživatel dostane napříč všemi dokumenty, projekty, ke svému kalendáři a k dalším praktickým funkcím, které Online kancelář nabízí.

Nový produkt je přímou reakcí na letošní akceleraci změn v organizaci práce. „Online kancelář klade důraz na vzájemnou propojenost aplikací v online prostředí. Právě akcentem na sdílení aktivit se odlišuje od jiných kancelářských aplikací,“ komentuje nový produkt Andrej Hyben, ředitel Denevy.

Online kancelář je postavena na úspěšném kancelářském produktu OnlyOffice, ke kterému byly doplněny návazné služby v komplexní kancelářský ekosystém. „Těší nás, že OnlyOffice dostal v rámci naší spolupráce s Denevy další rozměr a bude ještě více užitečným nástrojem pro české uživatele,“ doplňuje Oleg Gonchar, Senior Sales Manager lotyšské společnosti Ascensio System SIA, dodavatele OnlyOffice.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.