facebook LinkedIN LinkedIN - follow

NOD32 Antivirus 4 Business Edition pro Mac

ESET oznámil nový přírůstek do portfolia svých podnikových produktů. Firmy nyní mohou využít ověřenou značku ESET NOD32 Antivirus i pro Mac počítače. Vydáním bezpečnostního řešení pro platformu Macintosh, přidává ESET další ochrannou vrstvu pro operační systémy OS X, které nyní dostanou v heterogenních síťových prostředích výjimečnou ochranu. Skenovací jádro ThreatSense zajistí sítě vůči všem i neznámým druhům počítačových infiltrací a dokáže odhalit velké procento hrozeb, jakmile se objeví.



Automaticky odhalí a odstraní škodlivý kód, včetně kódu určeného pro operační systémy Windows, čímž zabraňuje tomu, aby Mac počítače byly zneužity pro přenos a šíření počítačových hrozeb v rámci firemní sítě. Administrátoři ocení univerzální instalační balíček vhodný pro vzdálenou instalaci použitím známých nástrojů, jakož i možnost centrální správy, včetně aplikace bezpečnostních pravidel, pravidelné aktualizace virových databází, provádění úkolů či generování výstupů.

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Mac je zatím k dispozici pouze v anglickém jazyce, v češtině přijde na trh v nadcházejících měsících. Brzy také ESET vydá verzi programu pro domácí uživatele, který se bude jmenovat "ESET Cybersecurity for Mac".
Klíčové funkce ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Mac

  • Populární skenovací jádro nyní chrání i Mac počítače ve firemním prostředí
  • Proaktivní ochrana proti hrozbám z různých platforem zabraňuje zneužití Mac počítačů pro přenos a šíření počítačových hrozeb v rámci firemní sítě
  • Centrální správa ESET produktů z jediné konzoly
  • Univerzální instalační balíček pro vzdálenou instalaci použitím stávajících nástrojů
  • Kontrola použití vyměnitelných médií včetně USB klíčů, CD či externích disků.

Další benefity:

  • Flexibilní plánování úkolů - Integrovaná aplikace, která umožňuje úkoly jako aktualizace virových databází či skenování počítače plánovat.
  • Pokročilé nastavení skenování - Skener se dá nakonfigurovat tak, aby vyhověl požadavkům a potřebám IT profesionálů.
  • Mód celé obrazovky - Záznamy a informační okna nebudou uživatelem rušit během prezentací či počítačových her.
  • Kontrola bezpečnostních nastavení-Umožňuje definovat uživatelů, kteří mohou měnit bezpečnostní nastavení.

ESET přichází s dobrou zprávou i pro domácí uživatele. Tento měsíc vydal produkt ESET Mobile Security určený pro uživatele smartphonů a kapesních PC pracujících na systémech Windows Mobile a Symbian, zaručující plnohodnotnou ochranu proti všem druhům počítačových hrozeb. V zářijové recenzi nezávislé testovací organizace AV-Comparatives získal ESET Mobile Security výborné hodnocení jako řešení pro boj s hrozbami, jimž moderní mobilní telefony čelí.
Více informací o ESET Mobile Security a jeho funkcích najdete zde.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).