facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 29. 11. 2016

Nenechte si ujít nové vydání časopisu IT Systems

IT Systems 11/2016V aktuálním vydání časopisu IT Systems přinášíme opět pestrou nabídku článků z oblasti IT řešení pro podniky a organizace z různých oborů. Největší pozornost jsme tentokrát věnovali otázkám uplatnění IT ve veřejném sektoru a zejména zdravotnictví, kde zatím máme ve srovnání s jinými státy co dohánět.



Jako obvykle se neobracíme pouze na jedno odvětví, a proto v aktuálním vydání IT Systems najdete i články o CRM řešení pro výrobní a servisní společnosti, chatbotech, aktualizaci algoritmu Google,  elektronických docházkových systémech atd. Mezi témata, kterým se věnujeme pravidelně patří problematika řízení projektů.

Pravidelným tématem je také IT bezpečnost, kde nám aktuální vývoj bezpečnostních rizik dává stále dostatek námětů, o čem psát. Ve spolupráci s předními odborníky v oblasti IT bezpečnosti jsme se tentokrát podrobně zaměřili na vícefaktorovou autentizaci, zabezpečení privilegovaných přístupů, nebo testování aplikací.

Pravidelnou rubrikou časopisu IT Systems je také IT právo, v rámci níž se tentokrát věnujeme NDA, tedy ujednáním o mlčenlivosti v IT smlouvách.

Součástí aktuálního čísla IT Systems je i oborová příloha IT řešení pro výrobní podniky, která se věnuje především trendu Industry 4.0, ale i dílčím otázkám a každodenním problémům výrobních manažerů. Najdete zde články o problematice digitalizace výrobních procesů a jejich řízení, ale také o prediktivní údržbě, odvádění výroby apod.

V příloze najdete i zjednodušený tabulkový přehled informačních systémů pro plánování a řízení výroby. Jde o formou přehledu, která vám umožní rychlou orientaci v aktuální nabídce na českém trhu.

V IT Systems 11/2016 najdete mimo jiné články:

IT Systems IT řešení pro výrobní podniky II
  • Nejen o Babelnetu s novým ředitelem OKsystemu
  • Jaká bude cesta ČR k digitalizaci zdravotnictví?
  • Specifika řízení IT v nemocnicích a zdravotnických zařízeních
  • CRM řešení pro výrobní a servisní společnosti
  • Impact mapping: Jak uřídit vývoj nového produktu
  • Fenomén jménem eIDAS
  • Chatboti
  • Aktualizace algoritmu Google Penguin 4
  • Začněte s DevOps
  • Dohody o mlčenlivosti v oblasti IT
  • Elektronické docházkové a přístupové systémy
  • Jak měřit a zlepšovat výkonnost aplikací

Pokud si budete chtít časopis IT Systems přečíst, můžete si objednat konkrétní vydání v tištěné:

nebo elektronické podobě:

Alza Mediaarrow
Pokud se vám časopis IT Systems bude líbit natolik, že byste se chtěli stát jeho předplatitelem, můžete využít právě probíhající akce - roční předplatné IT Systems jen za 599 Kč (běžná cena je 920 Kč). Předplatné zahrnuje tištěnou i elektronickou verzi časopisu a navíc jako bonus zdarma WiFi router Well 7010N.

Předplatné v rámci této akce prosím objednávejte výhradně e-mailem nebo telefonicky.

Kontakt: Tamara Olivová (predplatne@ccb.cz), tel.: 539 007 977


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.