facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 10. 2012

Multifunkční novinky z řady Lenovo IdeaPad

Lenovo představilo nové notebooky z řad IdeaPad G, Y a Z. Mezi nově představenými notebooky figuruje štíhlý a výkonný IdeaPad Z500 a všestranný IdeaPad G780. IdeaPad Z500 je připravený pro operační systém Windows 8. IdeaPad Z500 má širokoúhlý 15,6“ LED podsvícený displej, operační pamet až 16 GB DDR3 a velikost pevného disku až 1 TB HDD. Šasi je pevné, hladké a velice příjemné na dotyk, atraktivní design Z500 je umocněn barevným provedením v podobě tmavé čokolády nebo smaltově bílé.



IdeaPad Z500 je vybaven chytrými funkcemi, jako jsou přístup k Lenovo Cloud a inteligentní touchpad, který je přizpůsobený pro rozhraní Windows 8 a společně s klávesnicí AccuType umožňuje pohodlné ovládání. Ozvučení zajišťují speciální stereo reproduktory s audio certifikací Dolby Home Theatre v4. V kombinaci s nejnovějšími grafickými kartami NVIDIA GeForce GT645M je tak uživatelům k dispozici štíhlý notebook se zcela nekompromisním výkonem.

 

Všestranný model IdeaPad G780 s 17,3palcovým širokoúhlým HD+ displejem s přehledem splní různorodé každodenní úkoly svých uživatelů. S operační pamětí až 8 GB DDR3 a až 1 TB úložného prostoru na pevném disku je možné uložit více filmů, hudby a her a zároveň se těšit z vysokého výkonu všech obvyklých aplikací. Herní nadšence určitě potěší grafická karta NVIDIA GeForce GT635M 2GB a podpora HD grafiky.

 

IdeaPad G780 je vybaven technologií Veriface, která umožňuje přihlášení do systému pomocí rozpoznání obličeje, a OneKey Rescue systémem pro snadné zálohování a obnovení dat. Práci na cestách zajistí výdrž na baterii až 5 hodin, systém Energy Management navíc využívá pokročilého řízení spotřeby pro maximalizaci výdrže baterie mezi dvěma nabitími.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.