facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Monster CZ uvádí aplikaci pro Android

Hledání práce je nyní dostupné na různých platformách

Monster CZ představuje svoji aplikaci pro hledání práce pro Android, jako nejnovější přírůstek v řadě svých mobilních aplikací (program je již dostupný pro iPhone a iPad). Monster aplikaci pro Android je možné zdarma stáhnout prostřednictvím Android Market. Program poskytuje přístup k hledání práce, umožňuje prohlížet a spravovat účet Monster, včetně přístupu k dříve uloženým výsledkům hledání zaměstnání. K dispozici jsou přímé odkazy na Google Mapy, kdy aplikace umožňuje zobrazit polohu pracovní nabídky a tím ověřit, zda se nachází v preferované lokalitě.



K hlavním vlastnostem Monster aplikace pro Android patří:

  • Pokročilá technologie vyhledávání - hledání práce odkudkoli dle jednotlivých kritérií, např. úroveň vzdělání a zkušeností. Můžete vidět, kde přesně se každé pracovní místo nachází, a to díky přímému přístupu k aplikaci Mapy Google.
  • Uložená hledání - možnost uložení, přeposlání mailem - možnost pozdějšího návratu prostřednictvím PC nebo telefonu.
  • Uložené nabídky - možnost uložení již vyhledaných pracovních příležitostí pro pozdější využití.
  • Odpovědi na nabídky - možnost odpovědět na pracovní nabídku přímo z přístroje Android, možnost výběru konkrétního CV a průvodního dopisu, které chcete v odpovědi odeslat.
  • Historie - uložený přehled o všech pracovních pozicích, na které uchazeč reagoval.
  • Moje životopisy a můj průvodní dopis - možnost zobrazit a vybírat průvodní dopisy a životopisy, které má uchazeč uložené na jeho Monster účtu.

 
  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.