facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Mobilní nabídka Xeroxu

umožní tisk kdekoliv a kdykoliv

Společnost Xerox představuje tři nástroje, které umožní pohodlný tisk bez ohledu na to, kde se nacházíte. Vylepšené řešení Mobile Express spolu s globálními tiskovými ovladači oznámí uživateli všechny v daný okamžik dostupné tiskárny tak, aby mohl využít rychlý tisk i na cestách. Řešení Xeroxu pro mobilní tisk umožňuje uživatelům tisknout z jakéhokoli zařízení schopného odesílat e-maily bez nutnosti stahovat jakékoli ovladače nebo aplikace. Uživatelé jednoduše odešlou soubor, například dokument formátu Microsoft Word či Adobe PDF, v původním formátu e-mailem na zabezpečený server. V odpovědi přijde uživateli potvrzovací kód, na základě kterého si potom může dokument bezpečně vyzvednout na kterémkoli multifunkčním zařízení podporujícím Xerox Extensible Interface Platform.



Řešení Xerox Mobile Print Solution běží na vlastním serveru společnosti, čímž zachovává plný soulad s existující bezpečnostní infrastrukturou. Toto řešení mimo jiné:

  • zachovává veškeré formátování a data při tisku dokumentů Microsoft Office stejně, jako by tisk probíhal přímo z programu,
  • nabízí úplný náhled před tiskem na displeji multifunkčního zařízení před vytištěním,
  • nabízí stejné možnosti nastavení (duplexní tisk, nastavení barev či dokončovacích prací) jako při tisku přímo z programu.

 

Vylepšeny byly také oba nástroje Xerox Mobile Express a Global Print Drivers. Tyto nástroje pomáhají pracovníkům na cestách tisknout z téměř jakékoli libovolné tiskárny nebo multifunkčního zařízení na síti bez ohledu na umístění nebo značku a snižují čas nezbytný pro správu ovladačů rozličných zařízení.

 

Vylepšené ovladače jsou k dispozici ve 26 jazycích a nabízí:

  • omezení nezbytných instalací nových ovladačů IT oddělením pro udržení plné podpory současných a budoucích zařízení Xerox,
  • poskytování přístupu k nejnovějším funkcionalitám tiskáren i multifunkčních zařízení Xerox, jako je třeba výběr barvy podle slovního popisu, například „červené jablko“ nebo „modrá obloha“. Kromě angličtiny je nyní funkce barva dle popisu dostupná i ve španělštině a francouzštině,
  • snadnou identifikaci tiskových úloh bez nutnosti vložených stránek automatickým zahrnováním informací o úloze a uživateli v nevyužitých okrajích stránek, což omezuje spotřebu papíru,
  • nabízí přednastavené hodnoty s ohledem na životní prostředí, které mohou být nastaveny na automatický oboustranný tisk, využití recyklovaného papíru nebo tisku v kvalitě konceptu.

 

Díky novému globálnímu tiskovému ovladači mohou pracovníci IT oddělení vzdáleně upravit nastavení jednotlivým uživatelům v síti, například nastavit jako výchozí oboustranný tisk, bez nutnosti přeinstalovávat ovladače.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.