facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 27. 2. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Milan Obertík povede novou divizi Konica Minolta

Milan ObertíkTuzemská Konica Minolta zakládá specializované oddělení zaměře­né na oblast průmyslových kamerových řešení. Divize s názvem Forxai Video Vision se pod vedením Milana Obertíka zaměří na rozvoj aktivit v rámci využití průmyslových kamer a systémů umělé inteligence programovaných ve vývojovém centru Konica Minolta v Brně.



Nové oddělení vzniklo vyčleněním z divize Video Solution Services, která se bude nadále věnovat kamerovým řešením zejména ve spojení s ochranou objektů a bezpečností práce.

Prvním úkolem Milana Obertíka bude vybudovat tým složený z obchodníků, techniků a business development manažerů. Následně se chce věnovat dalšímu rozšiřování technologií využívající softwarovou platformu Forxai na českém a slovenském trhu.

„Forxai Video Vision se zaměří konkrétně na využití kamer ve spojení s inteligentními videoanalytickými systémy, které se aktuálně etablují zejména v oblastech výroby a logistiky,“ řekl Milan Obertík, ředitel divize Forxai Video Vision Konica Minolta Business Solutions Czech.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.