facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Microsoft uvádí Windows Server 2003 SP 1

Microsoft spustil výrobu Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1, který poskytuje zákazníkům významná bezpečnostní vylepšení a zvyšuje spolehlivost a výkonnost systému. Staví na detailním zapracování bezpečnostních aktualizací, snižuje nebezpečí útoků a lépe chrání systémové služby pomocí silnějších základních nastavení a omezení přístupových práv. Kromě toho byla také spuštěna výroba Windows Server 2003 x64 Edition a Windows XP Professional x64 Edition, které budou dostupné u partnerů Microsoft koncem dubna. Windows Server 2003 Service Pack 1 přináší nové funkce, které řeší známá slabá místa a připravuje firmy, aby lépe čelily budoucím bezpečnostním hrozbám.

Tyto nové technologie zahrnují Security Configuration Wizard, Windows Firewall a Post-Setup Security Updates (PSSU). Servery jsou zranitelné v době mezi instalací a aplikací nejnovějších bezpečnostních aktualizací. Windows Server 2003 Service Pack 1 blokuje veškeré příchozí spojení od začátku instalace až do doby, kdy Windows Update doručí poslední bezpečnostní aktualizaci na nový počítač.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.