facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Microsoft nabízí upgrade na Windows 8

Společnost Microsoft spustila od soboty 2. června 2012 ve 131 zemích světa včetně České republiky novou speciální nabídku nazvanou Windows Upgrade Offer. Nabídka je určena pro zákazníky, kteří si do 31. ledna 2013 zakoupí nový počítač s OEM licencí na systém Windows 7 v edici Home Premium, Professional nebo Ultimate. Tito zákazníci získají nárok na pořízení cenově výhodného upgradu na Windows 8 Pro, který budou moci uplatnit od uvedení finální verze nového operačního systému až do 28. února 2013. Tato nabídka se nevztahuje na počítače s edicí Windows 7 Starter. Speciální nabídka upgradu je určena pro domácí i firemní uživatele, kteří nechtějí s nákupem nového počítače čekat až do uvedení finální verze Windows 8, chtějí však mít jistotu, že budou moci na nový operační systém jednoduše přejít.



Nárok na upgrade na Windows 8 Pro za zvýhodněnou cenu získají zákazníci tím, že se po koupi nového počítače zaregistrují na stránkách www.windowsupgradeoffer.com. Následně obdrží potvrzení e-mailem, že jejich žádost byla přijata. V době uvedení finální verze systému Windows 8 na trh pak obdrží e-mail obsahující promo kód a instrukce pro dokončení nákupu. K zaplacení upgradu budou potřebovat platební kartu Visa, Master Card, American Express nebo aktivní účet na PayPal.

 

Distribuce upgradů budou probíhat elektronicky, zákazníci si však budou moci zažádat i o fyzické médium. Upgrade licence nemusí zákazníci použít na nově zakoupeném počítači, ale na libovolném počítači s podkladovou licencí Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7. Microsoft zároveň uvolní softwarový nástroj, který prověří kompatibilitu počítače se systémem Windows 8. Počet licencí na jednoho zákazníka včetně firem a organizací je omezen na pět. S upgradem na Windows 8 Pro je také spojena 90 denní podpora od Microsoftu.

 

Více informací o speciální nabídce Windows Upgrade Offer naleznete na webu http://www.windowsupgradeoffer.com.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.