facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Logica hlídá bezpečí energetických sítí

Zabezpečení pro systémy řízení a monitoringu energetických distribučních sítí (SCADA) začala v České republice nabízet společnost Logica. Unikátní řešení zahrnuje jak ochranu samotných systémů, tak jejich integraci do infrastruktury energetických společností. Technická stránka řešení je založena na využití platformy Industrial Defender, která kombinuje řadu klienských, serverových i síťových bezpečnostních komponent s centrálním bezpečnostním monitoringem a současně klade důraz na využití standardů využívaných v oblasti utilit. Výhodou je značná platformní nezávislost, která umožňuje jak integraci vlastních technických opatření proti nežádoucím aktivitám jako jsou firewaly, IDS systémy, antivirové programy a podobně, tak i řady stávajících nebo nově nasazovaných řešení. Výsledky monitorování sítě a koncových zařízení jsou vizualizovány a eskalovány dle stanovených procedur.



Implementace takového řešení vyžaduje rovněž provedení prací netechnického charakteru, jako je například provedení analýzy rizik, nastavení bezpečnostních procesů a školení uživatelů. Výsledkem použití technických a netechnických opatření je podstatné zvýšení provozu řídícího systému, protože integrovaný přístup k řešení v rámci projektu zahrnoval nejen IT aktiva, ale také zaměstnance společnosti.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.