facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 14. 8. 2019

Kopírky Canon už potřetí hledají svou kancelář

Pomoci chtějí hlavně v neziskovkách

Společnost Canon opět netradiční formou rozdělí použitá, ale stále kvalitní multifunkční kancelářská zařízení do neziskových organizací. Třetí ročník dobročinného projektu Kopírka hledá kancelář právě startuje. Společnosti prospěšné organizace, kterým by v jejich snažení pomohla chytrá tiskárna nebo kopírka, se mohou hlásit až do 16. září. Přihlásit se do projektu mohou opět nejen neziskovky, ale i školy či další dobročinné organizace, které mají nedostatek kvalitního kancelářského vybavení.



Stejně jako v minulých ročnících se společnost Canon rozhodla zapojit také své partnery z oblasti tiskových služeb – tentokrát firmy Can21 a VDC. Společně vytipovali celou řadu použitých, ale stále výkonných profesionálních kancelářských zařízení schopných zvládnout ještě hodně práce.

„Přestože to nejsou nové stroje, jejich životnost díky kvalitě výroby i výstupní kontroly značně přesahuje obvyklý cyklus obměny. Byla by škoda je likvidovat, když mohou být ještě řadu let denně využívány pro dobrou věc,“ vysvětluje smysl projektu Kopírka hledá kancelář Eva Kučmášová, marketingová manažerka společnosti Canon.

Vloni našly použité, ale stále v dobré kondici a tempu pracující tiskárny Canon své nové domovy například v ostravském Centru pro rodinu a sociální péči, organizaci Pomocné tlapky ze Starého Plzence, která se věnuje výcviku psů pro tělesně postižené, dále v Centru D8 pomáhajícímu ohroženým rodinám a dětem v Ústeckém i Středočeském kraji a v Centru Paraple. To už víc než 20 let pomáhá lidem s poškozením míchy.

Přihlásit se do projektu Kopírka hledá kancelář mohou neziskovky i ostatní na emailové adrese canon@my.cz. Stačí poslat mail se stručným, ale kreativním popisem, jak konkrétně by uvedený dar podpořil chod kanceláře a činnost neziskové organizace. Uzávěrka přihlášek je 16. září 2019. Další informace o projektu najdete zde.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.