facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 10. 2016

Konference Deep in Data

Deep In DataData ve všech souvislostech jsou předmětem zájmu odborné konference Deep in Data, která bude mít premiéru 8. listopadu 2016 v Konferenčním centru City v Praze 4 na Pankráci. Pozvání na konferenci přijali přední „datoví“ odborníci z řad akademiků i společností soustřeďujících se na analytiku a kombinaci dat interních s externími. Právě data z interních zdrojů v kombinaci s daty externími otevírají stále nové možnosti využití v různých oborech. Konference se zaměří např. na big data ve finančnictví s důrazem na ochranu soukromí. Dalšími zajímavými přednáškami budou: Proč a jak (ne)využívat data o chování studujících či astroinformatika – cesta k pochopení vesmíru z astronomicky velkých dat. Na programu bude i případová studie o využití big dat v praxi.



Více než 80% všech dat obsahuje polohovou informaci, a proto geodata, jako horké téma současnosti, budou náplní hned několika přednášek. Konference nahlédne i do prostředí úspěšného startupu Liftago. Jistě podnětné informace přinese i prezentace se zajímavým názvem Kde otevřít hospodu, aby mi nechodili lidé? Příspěvek se bude věnovat propojování dat, která spolu zdánlivě nesouvisí, lokační analýze i praktickým ukázkám použití v různých segmentech lidské činnosti od bankovnictví, přes retail až po doručování zboží.

Deep in Data se koná 8. listopadu 2016 v Konferenčním centru City v Praze 4. Registrační formulář, program, představení přednášejících a profily partnerů naleznete na did.konference.cz


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.