facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 15. 3. 2006

Komunikační rozhraní Ramses Akademie

Společnost CCA Group dokončila projekt propojení aplikací Ramses Akademie a zákaznického systému SAP společnosti ČEPS. Vzájemná integrace obou systémů spočívá zejména ve vybudování specifického komunikačního rozhraní, kterým je možné sdílet data oběma subjekty. Došlo tak k propojení údajů jakými jsou například personální data studentů, katalog vzdělávacích akcí nebo výsledky studentů na vzdělávacích akcích. Po zdařilém provedení integračních testů bylo nové komunikační rozhraní spuštěno počátkem roku 2006 do ostrého provozu.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.