facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 3. 5. 2011

Kentico expanduje v USA a ve Velké Británii

Kentico Software, brněnská softwarová firma dodávající webový publikační systém Kentico CMS, otevřela novou pobočku ve Velké Británii v blízkosti Londýna a pobočku na západním pobřeží USA ve městě Seattle. Britská pobočka bude zajišťovat prodejní a marketingové aktivity v rámci britského a irského trhu, zatímco americká pobočka bude vedle prodeje a marketingu nově také poskytovat technickou podporu produktu Kentico CMS. Tato pobočka tak v blízké budoucnosti umožní společnosti Kentico Software poskytovat nepřetržitou telefonickou a emailovou podporu 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu. Geograficky bude pobočka v Seattlu spravovat všechny aktivity západního pobřeží USA, tedy států v pacifické časové zóně. Střed a východ USA bude nadále spravovat pobočka v Nashua, New Hampshire, která funguje již od roku 2008.



 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.