facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac

Nová verze řešení určeného k ochraně platformy Apple Mac OS X

Společnost Kaspersky vydala novou verzi bezpečnostního řešení Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac. Tento nový produkt poskytuje operačním systémům plnou ochranu proti neustávajícímu přívalu stále vznikajícího malwaru vyskytujícího se s alarmující kadencí kolem 30 000 případů denně. Toto antivirové řešení chrání Apple Mac OS X před všemi typy počítačových hrozeb včetně virů, červů, trojských koňů, spywaru, adwaru, botů a phishingových stránek. Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac používá společné antivirové databáze pro Mac i další platformy, jako jsou Microsoft Windows a Linux. Dokáže tak zabezpečit i hostované virtuální operační systémy a multiplatformní počítačové sítě.



Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac sdružuje metody detekce vzorků malwaru, nejmodernější technologie založené na detekci prováděné v cloudu a heuristickou analýzu souborů, aby ochránil počítače uživatelů i před novými hrozbami, které mají zatím neznámé signatury.

 

Při zkoumání podezřelých souborů využívá Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac firemní on-line databázi obsahující nejnovější data získaná globálním distribuovaným systémem pro monitorování hrozeb. Díky tomu lze okamžitě rozpoznat nejnovější hrozby a minimalizovat počet falešných poplachů.

 

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac využívá on-line databázi také k získávání informací o podvodných a nebezpečných stránkách. Tyto informace pak slouží aplikaci Kaspersky URL Advisor pro označování nebezpečných odkazů speciální barevnou značkou. Posuvem kurzoru na takovou značku může uživatel získat podrobnější informace o příslušné stránce a rozhodnout se, zda ji zobrazit nebo ne. Kaspersky URL Advisor je podporován prohlížeči Safari, Mozilla Firefox a Google Chrome.

 

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac poskytuje ochranu i před uživatelskými chybami, které mohou vést ke ztrátě dat nebo k nechtěné změně bezpečnostních nastavení. Skenování objektů probíhá v reálném čase bez negativních dopadů na rychlost stahování souborů z Internetu a na další činnosti.

 

Co se týče uživatelského rozhraní, Kaspersky Anti-Virus 2011 pro Mac - koncepce oken, panelů a nabídky položek je vypracovaná ve stylu Mac OS X a odpovídá vzhledu operačního systému a standardních aplikací.

 

Koncepce Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac je provedena za účelem ochrany Mac OS X verze 10.5 a vyšší běžící ve 32bitovém i 64bitovém módu. K dispozici je zatím pouze anglická verze.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.