facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 9. 11. 2009

KAKTUS rozšířil on-line servis Kooperativy

Společnost KAKTUS Software oznámila, že rozšířila systém pro on-line sjednání pojištění domácnosti pro společnost Kooperativa pojišťovna. Pojištění domácnosti, které je určeno pro ochranu vybavení bytu a věcí osobní potřeby proti všem důležitým je nyní možné on-line sjednat bez nutnosti návštěvy pobočky Kooperativa pojišťovny. On-linová platforma pojištění domácnosti je uživatelsky přívětivá a intuitivní. Například namísto opakovaného vyplňování kontaktních údajů u pojistníka a pojištěného je možné nastavit automatické předvyplnění. Platbu za pojištění je možné provést vedle standardní cesty úhrady bankovním převodem i platebními kartami díky integrované technologii pro přijímání on-line plateb vyvinutou společností KAKTUS Software. Celý systém je postaven na technologii ASP.Net 3.5 s využitím MS SQL 2005.



 
  

- PR -

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

IT Systems 4/2024Dominantní částí aktuálního vydání IT Systems je příloha věnovaná kybernetické bezpečnosti, ale najdete v něm také řadu jiných témat. Věnujeme se především trendům v digitalizaci výroby, ale i problematice ESG reportingu a využití virtuální a rozšířené reality v průmyslu. Ukážeme vám také, jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech.

  

- PR -

Digitalizace dílenského řízení je klíčovým faktorem pro moderní výrobní firmy

Dnešní výrobní firmy již nestojí před otázkou, zda je digitalizace ve výrobě nutná, ale kladou si pouze otázku: JAK a ve kterých oblastech jejich výroby bude digitalizace přinášet největší efekt? Všichni jsou si vědomi toho, že kvalitní data jsou základem jakéhokoliv procesu ve výrobě a v plánování výroby především.