facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 26. 6. 2006 - -kh- [ heinige (zavináč) ccb (tečka) cz ]

Joyce ČR uvádí na trh další USB VoIP telefon

USBphoneWell626.jpgTelefon WELL K-1030B s líbivým designem v perleťové barvě v kombinaci s barvou mořské hladiny je následovníkem USB VoIP telefonu WELL K-1000. Telefon prodělal razantní zeštíhlující kůru - za zmínku stojí zejména tloušťka telefonu pouhých 17 mm a zbavil se laciného vzhledu hračky pro děti. Oproti svému předchůdci je dokonce vybaven displejem. A příjemná doporučená koncová cena je 710 Kč bez DPH. WELL K-1030B je USB VoIP telefon určený pro softwarové internetové telefonování.

Je praktický pro použití primárně se službou Skype, nicméně v brzké době bude možné ho použít i ve spojení se softwarovými klienty pro Voice-over-IP telefonii jako např. SJphone či X-lite, nebo se službami MSN Messenger a NetMeeting. S uvedenými službami či klienty funguje po nainstalování příslušného ovladače tlačítková klávesnice a zobrazují se údaje na displeji.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).