facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ITeuro uvádí na český trh novou verzi systému Infor CloudSuite Industrial (SyteLine)

IT euroSpolečnost ITeuro, která v Česku už od roku 2000 implementuje ERP systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine), uvedla na tuzemský trh jeho novou verzi 10. Jde o komplexní ERP platformu pro výrobní podniky různých velikostí, která míří především na obory diskrétní výroby jako strojírenství, výroba dílů pro automotive, high-tech, zpracování a obrábění kovů, plastikářství, výroba strojů a zařízení nebo tisk. Podobně jako aktuální verze Windows 10 přináší i nová verze systému Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) kontinuální upgrade. Verze 10 tak bude trvale rozvíjena a zákazníci budou dostávat aktualizace průběžně formou pravidelných balíčků. Vyhnou se tak mezigeneračním upgradům.



ERP systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) 10 je dostupný jako cloudová služba, ale samozřejmě také ve formě on-premise, která u výrobních podniků zůstává oblíbenou formou implementace informačního systému. I v případě instalace on-premise ovšem budou mít podniky výhodu tzv. „kontinuálního upgrade“, který je obvyklý spíše pro cloudové prostředí. V praxi to znamená, že verze 10 bude trvale rozvíjena a zákazníci budou průběžně dostávat aktualizace formou pravidelných balíčků. Nové funkce, nástroje a technologie tak budou mít k dispozici rychleji, bez systémových odstávek a celkově se vyhnou dalším „mezigeneračním“ upgradům.

diskrétní výroba

Od verze 10 rovněž Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) rozšiřuje funkcionalitu v jádře. U předchozí verze 9 je možné funkčnost pro řízení diskrétní výroby doplnit o různé balíčky s dodatečnými funkcemi a nástroji, které už jsou ve verzi 10 kompletně integrovány do jádra. Jedná se například o Automotive Pack, Molding Pack (slévárenství) nebo Printing and Packaging (tiskařský a obalový průmysl).

SL10

SL10

Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) 10 také otevírá cestu k využití nových nástrojů Inforu jako umělé inteligence Coleman, úložiště Data Lake, analytiky Birst, B2B e-commerce Rhythm nebo nativních mobilních aplikací. Současně verze 10 vylepšuje klíčovou funkcionalitu pokročilého plánování a rozvrhování APS nebo zákaznického portálu. Vylepšeno bylo i uživatelského rozhraní.

Petr Šperka„Infor CSI (SyteLine) 10 je end-to-end informačním řešením pro výrobní podnik. Pokrývá všechny potřeby od pokročilého plánování výroby APS, konfigurátoru výrobků a zakázek přes technickou přípravu výroby včetně změnového řízení, oblast kvality, servisu výrobků i interní údržby až po portály pro dodavatele i odběratele, CRM, projektové řízení, datovou analytiku a mnoho dalších,“ říká Petr Šperka, obchodní ředitel společnosti ITeuro.

Verze 10 je určena nejen pro nové zákazníky nebo stávající uživatele předchozích verzí Infor CloudSuite Industrial (SyteLine). Je vhodná i pro upgrade z jiných ERP systémů od společnosti Infor, například Infor MAX, Infor XA či Infor VISUAL. Stejně tak může být nástupcem starších ERP pro výrobní firmy od jiných výrobců.

„Díky silnému vývojovému zázemí společnosti Infor je řešení CloudSuite Industrial (SyteLine) 10 postavené na nejmodernějších technologiích s vyspělými nástroji, které firmám umožňují rychle se adaptovat na velmi proměnlivé podmínky současného byznysu. Proto se jedná o řešení, na které je právě teď vhodná doba upgradovat ze starších ERP nejen od Inforu, ale třeba i z funkcionálně už nevyhovujících ERP od menších výrobců,“ dodává Petr Šperka, obchodní ředitel společnosti ITeuro, která je Gold Channel Partnerem Inforu pro Českou republiku už implementuje první projekty verze 10.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.