facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Analýzy - 18. 8. 2005

InterSystems předstihl Oracle, IBM a Microsoft

Společnost InterSystems předstihla Oracle, IBM a Microsoft na trhu „integrovaných databází“. Podle analytické zprávy IDC má nyní databázový systém Caché společnosti InterSystems větší podíl na trhu, než nejznámější značky v tomto oboru. Na základě analýzy IDC je Caché skutečně světově nejrychleji rostoucí integrovanou databází mezi produkty 10 předních dodavatelů. Integrované databáze nejsou z pohledu koncových uživatelů viditelné a jsou proto obvykle vybírány hlavně kvůli svým technickým parametrům a ne kvůli všeobecně známé značce.

Vývojáři aplikací staví své produkty a svoje podnikání na Caché, protože jim dává konkurenční výhody, kterými jsou: - Vysoký výkon - unikátní vícerozměrná architektura Caché umožňuje provádět extrémně rychlé transakce s komplexními reálnými daty. Při použití stejného kódu je odezva Caché na příkaz SQL typicky 5krát rychlejší než u relačních databází. - Nízké náklady na údržbu - vysoká spolehlivost a snadná údržba jsou pro vývojáře aplikací důležité. - Rychlý vývoj - velká výkonnost systému Caché nespočívá jen v rychlosti s jakou zpracovává transakce aplikací. Caché umožňuje také velmi rychlý vývoj aplikací, pro který poskytuje pokročilé objektové technologie a produktivní prostředí pro vytváření, ladění a testování aplikací Caché. - Orientace na budoucnost - objektová technologie dělá z Caché přirozenou součást dnešních webových technologií, včetně webových služeb a XML.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.