facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Inovace v oblasti zabezpečení počítačů

Společnost Lenovo oznamuje řadu nových a aktualizovaných řešení v oblasti zabezpešení počítačů, správy systémů a produktivity uživatelů. Mezi hlavní výhody vylepšeného portfolia technologií ThinkVantage patří snadná instalace systému, snadné zavádění aktualizací, zdokonalená správa hesel, snadné a robustní šifrování souborů a také zdokonalené funkce zálohování a obnovení. Lenovo zároveň představuje novou sadu aplikací pro správu, které využívají technologii LANDesk a budou sloužit jako centrální bod přístupu k jednotlivým technologiím ThinkVantage. Komplexní nabídku doplňují služby instalační podpory ThinkPlus, které umožňují zákazníkům naplno realizovat všechny dostupné výhody.

Nové technologie ThinkVantage zahrnují aktualizované verze produktů Rescue & Recovery, Client Security Solution, System Migration Assistant, ThinkVantage System Update a ImageUltra Builder. Software společnosti LANDesk slouží pro správu systémů a zabezpečení v IT odděleních. Řešení Lenova tak vytváří integrovanou „řídící konzolu ThinkVantage“, jež poskytuje přístup ke všem technologiím ThinkVantage. Mezi nové služby zvané „ThinkPlus“ patří instalační podpora na místě nebo po telefonu, vytvoření instalačních snímků systémů a rozšíření záruky.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.