facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 14. 1. 2008

Změny internetového bankovnictví ČSOB a Poštovní spořitelny

Společnost EMPIRE nasadila podstatné inovace v internetovém bankovnictví Československé obchodní banky (ČSOB) a Poštovní spořitelny. Změny zahrnují řadu významných kroků, poskytujících vyšší komfort zákazníkům banky. Díky řešení založenému na systémech EMPIRE INTERNET BANKING a EMPIRE BUSINESS BANKING mohou klienti ČSOB a Poštovní spořitelny například měnit své PIN kódy pro přihlašování ke službám elektronického bankovnictví přímo v prostředí internetového bankovnictví.



Mezi provedenými změnami najdou zákazníci také řadu dalších zajímavých funkcí, mj. pohodlnou možnost splácení kreditních karet, která automaticky vyplňuje platební příkazy včetně částky, kterou nemusí držitel kreditní karty opisovat z výpisu, ale pouze si zvolí zda chce zaplatit minimální, či plnou splátku úvěru. Samozřejmostí zůstává možnost zadat libovolnou výši splátky. Mezi další vylepšení správy platebních karet patří možnost elektronicky si zažádat o změnu limitů platebních karet nebo o opětovné vydání PIN kódu k platební kartě. Nové služby v oblasti platebního styku zahrnují i tuzemský devizový příkaz k úhradě nebo příkaz k úhradě do zahraničí, seznam blokací na účtu nebo zadání platebního příkazu z historie účtu.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.