facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 8. 12. 2016

Innogy postavila nový webový portál pro obchodování s elektřinou a plynem

innogy Price ManagerSpolečnost innogy Energie uvedla do provozu nový webový portál, zajišťující postupný nákup elektrické energie a plynu. Portál, nazvaný „innogy Price Manager“ je postaven na technologické platformě Lancelot od společnosti Unicorn Systems, která se na domácím trhu, ale i v zahraničí prosazuje jako významný dodavatel energetických informačních systémů.



Portál innogy Price Manager poskytuje zákazníkům kompletní zprávy z energetických trhů, okamžitě informuje o změnách cen u vybraných indexů a zpracovává potřebné cenové analýzy. Následně zajišťuje uzavírání jednotlivých tranší a v neposlední řadě eviduje veškerou související dokumentaci. Všechny podklady pro obchodování s elektřinou a plynem jsou na portálu k dispozici v reálném čase.

Nový portál innogy Price Manager zcela nahradil původní webový systém aniž by v průběhu jeho nasazování došlo k narušení provozu nebo konzistence uložených údajů a dat. Celý projekt proto začal pečlivou analýzou požadavků a postupným testováním nových funkcí.

Technologické řešení nového portálu je zajímavé tím, že Innogy Price Manager je kompletně provozován v cloudovém prostředí Amazon Web Services, které patří mezi celosvětově nejvýznamnější cloudové platformy typu IaaS/PaaS.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.