facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 30. 6. 2015

INCAD se stal partnerem společnosti Search Technologies

INCAD, pražská technologická společnost poskytující služby a produkty v oblasti vyhledávání na středoevropském trhu, oznámila, že se stala divizí Search Technologies, IT společnosti specializující se na návrh a realizaci podnikového vyhledávání a aplikací pro big data. Součástí této akvizice, která společnosti INCAD umožní růst a vznik nových a vysoce kvalifikovaných pracovních pozic, bude také postupný rebranding. Na základě dosavadních zkušeností společnosti INCAD v oblasti vyhledávání a existující zákaznické základny vybuduje Search Technologies v Praze své evropské technické centrum. Společnost počítá s pokračujícím ročním 15 – 20% nárůstem.



 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.