facebook LinkedIN LinkedIN - follow

In-memory aplikace pro Oracle E-Business Suite

Společnost Oracle představila produkt Oracle In-memory Cost Management for Process Industries pro Oracle E-Business Suite. Nové in-memory aplikace umožňují sledovat prakticky v reálném čase všechny aspekty řízení nákladů a pomáhají tak při optimalizaci provozních nákladů a provozního kapitálu.




Řešení Oracle In-Memory Cost Management zahrnuje nástroje Cost Impact Simulator, Gross Profit Analyzer a Cost Comparison Tool. Podniky mohou pomocí těchto nástrojů :

  • provádět multidimenzionální analýzy nákladů pomocí komplexních vzorců, návodů a směrování dat;
  • provádět podrobné simulace nákladů, aktuálních analýz nákladů a hodnocení zásob;
  • posoudit budoucí marže, včetně možného dopadu nedodaných objednávek a předpokládané poptávky.

Nástroj Cost Comparison Tool přináší podrobný náhled do nákladové struktury produktu, což umožňuje objevovat skryté možnosti pro další snižování nákladů. Pomocí tohoto nástroje možno zobrazovat a analyzovat údaje složité nákladové struktury z několika výrobních míst, od několika právnických osob a v různých účetních obdobích.


 
  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.