facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 15. 12. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

IceWarp Epos nabízí integraci s ChatGPT, nové funkce a vylepšenou mobilní aplikaci

Uživatelé české kancelářské platfor­my IceWarp Epos, která je alternati­vou ke službám Micro­soft 365 a Google Workspace, mohou nově využívat integrova­né nástroje umělé inteligence. Součástí pravidelného podzimní­ho updatu je totiž integrace ChatGPT pro úpravy a vytváření textů či generování odpovědí. Kromě toho nová verze IceWarp nabízí funkci odložení odpovědí na konkrétní e-maily, zavádí předsálí pro účastníky videokonferencí, či urychluje migraci účtů z Microsoft 365. Vylepšena byla také mobilní aplikace IceWarp.



„Umělá inteligence pomáhá zlepšit efektivitu práce a šetří čas. Proto jsme do našeho WebKlienta integrovali ChatGPT, který lze využívat u e-mailů, TeamChatu či při tvorbě textů. Podmínkou je vytvoření účtu u OpenAI a získání klíče, jehož prostřednictvím uživatel povolí používání ChatGPT na naší platformě,“ říká Adam Paclt, generální ředitel společnosti IceWarp.

ChatGPT lze využívat pro odpovídání na otázky, generování nápadů, získávání personalizovaných doporučení či pro neformální konverza­ci. S pomocí ChatGPT lze v IceWarp Epos vytvářet gramaticky správné a výstižné texty s vhodným sentimentem a přesnými informacemi. Chytrý asistent dokáže také shrnout klíčové informace z dlouhých e-mailů, přeložit zprávy z více než 100 jazyků nebo naformulovat rychlou odpověď. ChatGPT umožňuje také chatovat v reálném čase se zahraničními uživateli v různých jazycích, protože zvládá konverzaci textově překládat v reálném čase. U textů už není nutné kopírovat původní obsah a vkládat ho do online překla­da­čů, ChatGPT ho zvládne přeložit v původním okně prohlížeče.

Chytrý asistent ale není jedinou novinkou podzimní aktualizace platformy IceWarp Epos. Velmi užitečná je nová funkce Odložení e-mailu na později, která umožňuje udržovat přehled v doručené poště a upřednostňovat zprávy, na které je nutné odpovědět bezodkladně. U všech doručených zpráv si uživatel může nastavit, zda se mu mají zobrazit později (a kdy). Poté na ně může odpovědět. Ve filtru doručených zpráv mu tak zůstávají jen ty, které je třeba vyřídit co nejdříve, aniž by musel složitě vyhledávat mezi všemi obdrženými e-maily.

Videokonference získaly nový režim lobby, který představuje virtuální předpokoj pro pozvané účastníky schůzky, v němž mohou čekat na začátek konference. Organizátor schůzky si tak ještě před jejím zahájením může zkontrolovat, kdo se na ni hlásí a vybrat, koho skutečně do videokonference pustí.

Aktualizací prošla také mobilní aplikace IceWarp, která inovovala funkci Poznámky, má přepracovanou navigaci a také úvodní stránku.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.