facebook LinkedIN LinkedIN - follow

IBM uvádí na trh databázový server Informix Expres

IBM uvolnilo Informix Dynamic Server (IDS) Express verze 10, další generaci databázového serveru pro malé a střední podniky (SMB) a pro dodavatele aplikací se zaměřením na tento segment trhu. Informix Express verze 10 v sobě spojuje vysoký výkon a spolehlivost se snadnou správou a nízkou cenou, což jsou vlastnosti ceněné právě v segmentu SMB.

Informix Express je nejlevnější podnikovou plně funkční databází, navíc s možností zabudování do aplikací. Podporuje nejširší škálu vývojových platforem, vývojových prostředí a programovacích jazyků. Informix Express je, především díky možnosti snadného přechodu na vyšší edice Informix (Workgroup a Enterprise), také ideálním řešením pro menší, postupně se rozšiřující podniky, které potřebují škálovatelnou IT infrastrukturu pokrývající rostoucí nároky. Informix Express v10 má vlastnosti podporující inovace a růst produktivity, mezi které patří automatická instalace (včetně "silent" instalace) a uvedení do provozu, bez negativních dopadů na stávající infrastrukturu, automatizace administrátorských prací, monitorování a konfigurace, které snižují náklady na správu serveru a podpora otevřených průmyslových standardů a přenositelnost mezi platformami Unix, Windows a Linux.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.