facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 2. 6. 2015

IBA CZ otevírá v Ostravě další vývojové centrum

Společnost IBA CZ otevírá po Praze a Brně, kde má v centrech pro vývoj softwaru přes stovku IT profesionálů, další vývojové centrum v Ostravě. Nové vývojové centrum je umístěné v budově CTPark Ostrava, která se nachází jen 10 km od centra Ostravy s přímým přístupem na dálnici do Brna a na druhou stranu do Polska. Oblast má vysokou hustotu obyvatel s velmi vzdělanou pracovní sílou. Hlavním zaměřením vývojového centra bude vývoj softwaru pro portálové technologie, mobilní aplikace a správu dokumentů. Co se týká technologií, zaměří se především na Javu, .NET a HTML5.



„Severní Morava a Slezsko jsou pro nás velmi důležité nejen z hlediska stávajících a potenciálních obchodů, ale i zdrojů. Tento region produkuje velmi kvalitní absolventy technických vysokých škol i zkušené seniory, kteří se nechtějí za prací stěhovat. Navíc bychom se rádi začali rozhlížet na polském trhu, a pokud zjistíme, že je tam pro nás potenciál, rádi bychom tam začali budovat dlouhodobé vztahy s lokálními zákazníky a partnery a dobré jméno, jaké IBA v zemích svého působení má,“ říká Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.