facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 7. 2015

HTC zahájí v České republice prodej HTC One M9+

HTC potvrdilo dostupnost prémiového modelu HTC One M9+ pro Českou republiku. Novinka se v produktovém portfoliu výrobce zařadí po bok HTC One M9, cílit však bude na ty nejnáročnější uživatele. Tělo HTC One M9+ je zpracováno z letecké slitiny hliníku. Kromě vysokého výkonu a vyladěného prostředí HTC Sense 7 se mohou zákazníci těšit také na 5,2 palce velký displej s rozlišením 2560x1440 pixelů, duální fotoaparát a čtečku otisků prstů.



Telefon disponuje osmijádrovým procesorem MediaTek Helio X10 v konfiguraci se 3 GB RAM a 32 GB vnitřní paměti. Podporuje microSD karty až do teoretické velikosti 2 TB. HTC One M9+ umožňuje natáčet videa ve 4K rozlišení nebo se podílet na hledání léku rakoviny s aplikací HTC Power To Give. Telefon je osazen 20 megapixelovým duálním fotoaparátem, který umožňuje lepší práci s hloubkou ostrosti fotografie a selfie fotoaparátem s technologií HTC UltraPixel. Ta vytváří čistší a ostřejší snímky i za špatného osvětlení.

 

V oblasti audia se uživatelé mohou těšit na dedikované zesilovače HTC BoomSound s certifikací prostorového zvuku Dolby Audio a podporu až 24bitového audia, které přináší vyšší kvalitu než originální CD nosič. Díky HTC Connect není problém pak jakákoliv média přenášet do domácího AV systému. HTC Connect také umožňuje vytvářet s přáteli playlisty, nebo připojit více audio zařízení najednou.

 

 

Prostředí HTC Sense 7 obsahuje vylepšený HTC BlinkFeed, který doručí nejnovější zpravodajství z českých i světových médií, díky sociálním sítím Foursquare a Yelp doporučí restaurace v okolí a zobrazí i aktualizace z nejznámějších sociálních sítí jako jsou Facebook, Twitter, Instagram či Flickr.

 

Nový widget Domovská stránka se na základě informací o čase, poloze a oblíbených aplikacích, postará o to, aby měl uživatel vždy po ruce aplikace, které potřebuje.

 

HTC One M9+ je vybaveno vícesměrovou čtečkou otisků prstů umístěnou na čelní straně telefonu pod displejem. Čtečka spolu s možností šifrování úložiště zabezpečí všechna data ve smartphonu. Kromě toho usnadní čtečka odemykání telefonu - stačí jen přiložit prst.

 

Telefon bude na našem trhu dostupný již v srpnu za cenu 22 990 Kč.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.