facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Hostovaný poštovní server CoolEMAIL

Coolhousing rozšiřuje nabídku služeb

Společnost Coolhousing rozšiřuje svou nabídku služeb o hostovaný poštovní server. Řešení nabízí poštovní služby na vlastní doméně, neomezený počet schránek a 10 GB prostoru pro poštu. Služba je dostupná pro zákazníky dedikovaných serverů zdarma, pro zákazníky virtuálních serverů a serverhousingu za 49 korun měsíčně. CoolEMAIL nabízí na jedné vlastní doméně celkový diskový prostor 80 GB (1 GB = 1000 MB), z toho 10 GB sdílený prostor pro e-mailové schránky a až 7 × 10 GB sdílený prostor pro zálohy. Vytvořit můžete neomezený počet schránek na neomezeném počtu subdomén. Zálohování probíhá automaticky jednou za den. Příjem a odesílání pošty zprostředkují protokoly POP3/IMAP4, resp. SMTP, oboje s možností SSL/TLS. Webové rozhraní zprostředkovává IceWarp Merak Webmail. Samozřejmostí jsou webové rozhraní pro správu účtů, možnost uživatelské změny hesla či nastavení přesměrování, antivir, antispam i doménový koš.



 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.