facebook LinkedIN LinkedIN - follow

GFI Software uvádí službu GFI Cloud na český trh

Společnost GFI Software ohlásila na českém trhu GFI Cloud, nabídku cloudových služeb pro malé a středně velké společnosti (SMB). Produkt je dostupný od 1. srpna 2013 prostřednictvím autorizovaných partnerů společnosti GFI Česká republika a Slovensko. Nabídka je určena pro širokou skupinu podniků, které mají zájem o cloudové služby v oblasti zabezpečení podnikových sítí, ale které nechtějí svěřit svou IT infrastrukturu do rukou poskytovatelů řízených služeb (MSP). GFI Cloud je jednoduchý a nákladově dostupný nástroj pro administrátory, kteří mají na zodpovědnost správu IT ve svých společnostech. Prostřednictvím centrální konzole pro správu umístěné v cloudu mohou udržovat zabezpečené sítě a identifikovat problémy dříve, než nastanou.



Se službou GFI Cloud zákazníci získávají:

  • Asset Tracking – možnost centrálního sledování IT infrastruktury (hardwaru a softwaru) v podniku;
  • IT Monitoring – monitorování podnikové infrastruktury a IT služeb (např. volné místo na disku, zálohování, aktuální antivir);
  • Správa antivirového řešení – umožňuje centrálně spravovat antivirové řešení bez nutnosti instalace fyzického serveru s konzolí, v případě GFI Cloud je konzole umístěná v cloudu;
  • Patch management – aktualizace softwaru včetně softwaru třetích stran (Java, Adobe apod.).

 

K provozování služby GFI Cloud v rámci celé podnikové sítě stačí mít přístup k internetu a webový prohlížeč. Stav podnikové sítě, všech zařízení a softwaru je možné sledovat, kontrolovat a v případě potřeby zasahovat kdykoliv a odkudkoliv. Monitorovat, přidávat a aktualizovat cloudové služby lze naprosto jednoduše pro každý jednotlivý počítač bez nutnosti navazování složitých licenčních a implementačních procesů.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).