facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 2. 2. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

GFI nabídne své produkty ve formě sady síťové a e-mailové bezpečnosti

GFISpolečnost GFI Software využila již zavedenou softwarovou knihovnu GFI Unlimited a připravila tematicky zaměřené sady produktů GFI Unlimited Solution Sets, které jsou zaměřené na aktuální potřeby SMB firem, kterým nabízí ucelené pokrytí klíčových oblastí síťové a e-mailové bezpečnosti. Sady Unlimited Secure Email a Unlimited Network Security obsahují vybrané produkty GFI, které umožňují rychle, jednoduše a automatizovaně zabezpečit fungování firemních sítí a elektronické pošty, které jsou dnes k zachování obchodní kontinuity firmy naprosto nezbytné.



SMB firmy jsou pod neustálou hrozbou krádeží dat, jejich zašifrování a popřípadě zveřejnění. Stejně jako velké firmy navíc potřebují vyšší úroveň zabezpečení současné práce na dálku. Na druhou stranu jejich IT rozpočty jsou řádově nižší, používané komunikační a bezpečnostní nástroje neobsahují ucelenou funkčnost, a jejich IT administrátoři se potýkají se stále větší zodpovědností za hladký provoz a soulad se standardy typu GDPR.

Pomoc jim v této nelehké roli nabízí nově sestavené sady produktů GFI:

  • Unlimited Secure Email nabízí komplexní ochranu v oblasti, na kterou nejvíce směřují kybernetické útoky – více než 90 % malwaru se dostává do firem e-maily. Proto sada obsahuje řešení poštovního serveru a klienta se šifrovaným spojením, filtrování e-mailů proti spamům a virům se 4 antivirovými jádry, a funkčnost archivace e-mailů včetně pokročilého vyhledávání a souladu s požadavky e-discovery.
  • Sada Unlimited Network Security poskytuje s využitím produktů v rámci modelu GFI Unlimited vícevrstvé zabezpečení IT infrastruktury využívající funkčnosti firewallu, antivirové a antispamové ochrany elektronické pošty, a nástrojů pro hodnocení zranitelností a patch management. Sada zajišťuje ochranu síťového perimetru, síťového provozu, koncových bodů a reportování aktuálního stavu zjištěných zranitelností.

Unlimited Network Security


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.