facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 9. 2017

Flowmon představil novinky ve svém partnerském programu

FlowmonSpolečnost Flowmon Networks uspořádala počátkem září v Ledči nad Sázavou vůbec první partnerské dny. Padesátka účastníků Českých partnerských dnů se mimo jiné seznámila s novinkami v produktovém portfoliu, systémem vzdělávání, předprodejní podporou nebo způsobem správy licencí.



Flowmon Zoltán Csecsödi

„Rád bych poděkoval našim partnerům, kteří se velkou měrou podílí na tom, že je Flowmon v tuzemsku preferovaným řešením pro monitoring a zabezpečení sítí. Česko je pro nás zemí číslo jedna a stále zde vidíme velký prostor pro růst,“ řekl Zoltán Csecsödi, obchodní ředitel pro český trh společnosti Flowmon Networks. 

Flowmon letos pokračuje v investicích do svého růstu. Firma, jejíž řešení pro správu a zabezpečení sítí používá na 400 českých zákazníků, za poslední rok posílila na poli technologických aliancí a nabídla společná řešení s předními světovými firmami, jako jsou F5, Gigamon nebo IBM. Představila také upgrade svého anti-DDoS řešení, volně dostupný nástroj pro monitorování dostupnosti aplikací, služby zaměřené na zajištění kvality instalací a další produktové novinky.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.