facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 28. 5. 2019

Firma CCV Informační systémy se přejmenovala na Grit

Firma CCV Informační systémy nově vystupuje pod názvem Grit. Firma se v budoucnu prioritně zaměří na rozvoj vlastních produktů a odkloní se od implementací systémů jiných výrobců. Mezi produkty Gritu patří Orion, který slouží k automatizaci výměny dokladů mezi odběrateli a dodavateli (EDI komunikace), skladový systém Lokia a software pro zpracování faktur Invoice Flow. Majetková struktura se nemění, Grit zůstává v rukou českých zakladatelů.



Nové logo firmy od designérky Věry Marešové, která navrhla například vizuální styl pro město Brno, připomíná měňavku, tedy živočicha s proměnlivým tvarem těla. Tato přizpůsobivost odkazuje na flexibilitu cloudových řešení od Gritu a jejich neustálý vývoj.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.