facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 6. 2015

Firemní notebook Lenovo ThinkPad L450

Společnost Lenovo představuje profesionální pracovní notebook ThinkPad L450, který nabízí nejnovější technologie a vysokou mechanickou odolnost. Nový model přichází s poslední generací procesorů až Intel Core i7 s architekturou Broadwell, které nabídnou o 10 % vyšší výpočetní výkon a o 30 % vyšší výkon integrované grafické karty Intel HD Graphics 5500. Nová architektura má vliv i na spotřebu energie, a tak se může tento notebook pochlubit výdrží až 8 hodin na baterii.



Maximální kapacita operační paměti činí 16 GB a pro uložení uživatelských dat slouží až 1TB pevné disky nebo až 512 GB SSD. ThinkPad L450 je volitelně vybaven dedikovanou grafickou kartou AMD R5 M240 s vlastní 2GB pamětí, která nabídne dostatek výkonu pro práci ve 3D.

 

Notebooky ThinkPad L450 splňují MIL-SPEC certifikáty zaměřené na výdrž v extrémních podmínkách. Majitelé se tak mohou na svůj stroj stoprocentně spolehnout i při nešetrném zacházení. Potěší také reproduktory s podporou Dolby Advanced Audio a dvoupásmové mikrofony, které slouží pro pohodlné videokonferenční hovory.

 

 

Notebook disponuje integrovanou čtečkou otisku prstů a s pomocí ThinkVantage Password Manager odpadá nutnost pamatovat si jednotlivá hesla. S volitelnou podporou vzdálené správy Intel vPro, nativní podporou dokování a vysokou odolností se ThinkPad L450 hodí pro korporátní využití. K notebooku si uživatelé mohou pořídit například cestovní adaptér nebo batoh ThinkPad Essential Backpack.

 

Nový ThinkPad L450 je na našem trhu dostupný za cenu od 22 289 Kč s DPH.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.