facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 4. 2. 2013

Extricom uvedl na trh centrální WLAN switch LS-3000

vhodný pro rozsáhlé sítě

Společnost Extricom nabízí od nového roku 2013 nový centrální WLAN kontrolér s označením LS-3000 (LS – LargeScale). Jde o nadřazený switch, který slouží k vytváření WiFi sítí až pro 128 přístupových bodů, kde je kritickým parametrem bezvýpadková mobilita WiFi klientů.

Kontrolér/WLAN switch LS-3000 slouží k propojení standardních Extricom WLAN kontrolérů do jednoho velkého celku - vytvoření společné blanket sítě přes všechny WLAN kontroléry. L3-3000 umožňuje připojení až 8 tzv. Edge WLAN kontrolérů (EXSW-1000) a tedy vytvoření jedné velké sítě s až 128x AP.

Podle výrobce je kontrolér vhodný pro výstavbu rozlehlých sítí, kde je mimo garantovaného pokrytí a kapacity kritická i bezvýpadková stabilita spojení klientů. A to nejen při přechodu mezi sousedními AP, ale i při přechodu WiFi klientů mezi sousednímu WLAN kontroléry. Díky LS-3000 a Extricom blanket WiFi technologii je dnes možné garantované WiFi pokrytí například v rozsáhlých logistických centrech, univerzitních kampusech, nemocnicích nebo například ve výrobních areálech s rozlohou až 100 tisíc m2.

Dříve bylo toto řešení možné dodat pouze v rámci speciálních projektů, ale od počátku roku 2013 je toto řešení dostupné v rámci běžné produktové nabídky.

foto: Extricom LS-3000, archiv Extricom

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.