facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ESET vydává nástroj pro dešifrování ransomware Crysis

Společnost ESET připravila nástroj pro dešifrování dat napadených prostřednictvím ransomware, který ESET detekuje jako Win32/Filecoder.Crysis. Tento software byl připraven za pomocí dešifrovacích klíčů, které byly zveřejněny na fóru BleepingComputer.com, a je k dispozici ke stažení zdarma na webové stránce technické podpory společnosti ESET. Rodina ransomware Crysis se dostala do popředí zájmu začátkem letošního roku. Šíří se prostřednictvím většího počtu kanálů. Analytici společnosti ESET jej detekovali pomocí svých monitorovacích systémů v tisících případech na celém světě.



„Pokud jste se stali obětí ransomware Crysis, můžete si na internetových stránkách společnosti ESET zdarma stáhnout nástroj ESET Crysis Decryptor včetně přehledného návodu k jeho použití pro dešifrování dat napadených aktuální verzí tohoto ransomware,“ říká Pavel Matějíček, manažer technické podpory společnosti ESET.


 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.