facebook LinkedIN LinkedIN - follow

IS K2 s certifikací pro Windows 8

Společnost K2 atmitec oznámila úspěšné zakončení procesu certifikace IS K2 pro operační systém Windows 8. OS Windows 8 tak rozšiřuje rodinu operačních systémů, které jsou přímo podporovány Informačním systémem K2. Od 1. 11. 2012 tak mají všichni uživatelé a zákazníci IS K2 možnost v rámci poskytování servisních služeb ze strany výrobce a oprávněných partnerských společností získat verzi K2 MONDE podporující nejnovější operační systém z produkce společnosti Microsoft.



 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.