facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 18. 10. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

ERP řešení Infor LN budou na našem trhu nově dodávat i Mazeppa a ITeuro

Společnost Infor oznámila, že rozšířila svůj partnerský kanál o společnost Mazeppa, která bude na český trh dodávat řešení Infor LN (CloudSuite Industrial Enterprise), které je určeno pro střední a větší podniky v oblasti diskrétní výroby, zejména strojírenské výroby, automotive, leteckého a obranného průmyslu, ale i řady dalších odvětví. Zároveň Infor posílil spolupráci s firmou ITeuro, která také rozšířila své portfolio řešení Infor o dodávky systému Infor LN.



Mazeppa Consulting CZ je 100% pobočkou mateřské společnosti Mazeppa Norway, jejím cílem je podpora mezinárodních zákazníků stejně jako pomoc novým zákazníkům při implementaci ERP řešení v regionu střední a východní Evropy. Společnost se zaměřuje na odvětví diskrétní strojírenské výroby, elektroniky, leteckého a obranného průmyslu a další. Mazeppa dlouhodobě spolupracuje s firmou Infor ve Skandinávii.

„V řešeních Infor LN a v cloudových aplikacích Infor vidíme v regionu střední a východní Evropy velký potenciál,“ řekl Štěpán Ludvík, ředitel Mazeppa Consulting CZ. „Naším cílem je být blíže mezinárodním zákazníkům, kteří mají své pobočky v regionu střední Evropy, a také oslovit potencionální nové zákazníky v tomto regionu. A v neposlední řadě využít lokální lidské zdroje pro globální implementační projekty.“

ITeuro je v České republice a na Slovensku dlouholetým partnerem společnosti Infor, ale doposud se zde věnoval dodávkám ERP systému Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) a konfigurátoru Infor CPQ. Nově rozšiřuje své zaměření i ERP řešení Infor LN.

„ITeuro je dlouholetý a rostoucí partner firmy Infor na českém trhu, proto jsme se rozhodli rozšířit naše portfolio o další řešení, které vhodně doplní současné produkty a služby,“ řekl Petr Boháč, ředitel společnosti ITeuro. „Protože se zaměřujeme na potřeby výrobních firem, respektive firem s diskrétní výrobou, jeví se nám Infor LN jako ideální volba. Stejně jako Infor SyteLine je Infor LN včetně verze CloudSuite Industrial Enterprise pro cloud zaměřen svými nástroji na konkrétní odvětví výroby. Výhodou je právě specializace na daná odvětví. Infor, na rozdíl od ostatních globálních výrobců ERP, se nesnaží naroubovat stejný systém například jak pro obchodní řetězec, tak do banky a zároveň do výrobního podniku. Takový slepenec z povahy rozdílných procesů a potřeb nedává smysl. A hlavně předpokládá zcela jiné zkušenosti.“


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.