facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 3. 2009

Epson uvádí tiskárnu AcuLaser řady M8000N

Společnost Epson představuje novou laserovou tiskárnu AcuLaser řady M8000N. Tento model podporuje tisk v plném rozlišení 1 200 dpi a umožňuje vytisknout až 44 stran ve formátu A4 za minutu. Tiskárny řady AL-M8000N jsou vhodnou volbou pro každého, kdo pracuje s dokumenty ve formátu A3 každý den. Výhodou tiskárny je také její kompaktnost - svou velikostí se příliš neliší od tiskáren formátu A4. Tiskárna řady AL-M8000N používá originální jazyk Adobe PostScript 3 a podporuje i jazyky PCL6, PCL5e, ESC/Page a PDF Direct Print. Standardně také poskytuje rozhraní Ethernet 10/100 Base TX, vysokorychlostní rozhraní USB, paralelní rozhraní a volitelné rozhraní typu B jako rozšířenou možnost připojení.



Model AcuLaser M8000N podporuje paměťové karty typu CompactFlash a umožňuje rozšířit paměť ze standardních 128 MB na 578 MB. Pokročilé zabezpečovací vlastnosti zahrnují zajištění důvěrnosti tisku, ochranu proti kopírování a podporu protokolu SSL.

 

Kromě základního modelu tiskárny AL-M8000N je k dispozici celá řada tiskáren nabízející množství dalších funkcí, včetně modelů AL-M8000DN s možností oboustranného tisku a AL M8000D3TN s možností oboustranného tisku a třemi přídavnými zásobníky na papír.

 

Modely řady AL-M8000N nabízí rychlost podávání papíru od 650 listů u modelu AL-M8000N až po 2150 listů u modelu AL-M8000D3TN. Všechny modely také podporují volitelné stohovače dokumentů pro seřazování a oddělování různých úloh.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.