facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 8. 2019

Epson představuje svou první 24“ sublimační tiskárnu

Společnost Epson představila novou 24“ sublimační tiskárnu SC-F500. Tato tiskárna byla navržena tak, aby umožnila reklamním agenturám, fotografickým laboratořím, výrobcům oděvů a kopírovacím centrům nabídnout rozšíření jejich nabídky prostřednictvím flexibilního, vysoce kvalitního tisku. Tiskárna SC-F500 je součástí komplexního tiskového řešení společnosti Epson, které zahrnuje inkousty, software a papír.



K výhodám tiskárny SC-F500 patří snadné použití, produktivita a efektivita, které pomohou zajistit flexibilitu a umožní rychle reagovat na potřeby zákazníků. Toho dosáhla společnost Epson dalšími rozšířeními, které doplňují její zavedenou sublimační technologii, jako jsou:

  • Doplnitelný inkoust (inkoust ze 140ml lahviček lze doplňovat i při tisku)
  • Připojení přes rozhraní Wi-Fi (poprvé v řadě sublimačních tiskáren Epson)
  • Automatický přepínač potiskovaného média (snadné přepínání mezi jednotlivými listy a rolemi)
  • Nástroj Epson LFP Accounting Tool (pro přesný výpočet nákladů na tisk)
  • Ochranný kryt tiskové hlavy (proti pronikání prachu)
  • Dotykový panel s úhlopříčkou 4,3" (pro snadné ovládání)

Tiskárna SureColor SC-F500 bude k dispozici v říjnu 2019.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.