facebook LinkedIN LinkedIN - follow

eCopy ShareScan 5 pro síťové skenery

Canon Europe představil software eCopy ShareScan 5, který je k dispozici jako integrované řešení pro síťové skenery Canon imageFORMULA ScanFront 220e a 220eP a umožňuje organizacím jednoduše vylepšit procesy digitálního workflow. Správu síťových skenerů ScanFront 220e/220eP nyní usnadňuje platforma eCopy ShareScan Manager, která umožňuje správu i ostatních zařízení podporujících eCopy, jako je například Canon imageRUNNER ADVANCE, což nabízí administrátorům bezproblémovou správu všech eCopy zařízení v síti. Vylepšené modely ScanFront 220e/220eP disponují stejně jako ostatní eCopy modely barevným dotykovým displejem ShareScan, který je přehledný a velice snadno se ovládá.



Integraci procesů pro zpracování dokumentů do firemních systémů zrychlují a usnadňují konektory eCopy třetích stran. Software Developer Kit je k dispozici i pro aktualizaci ScanFront 220e a 220eP, což umožňuje nezávislým dodavatelům softwaru vyvíjet vlastní řešení šitá na míru a poskytovat svým zákazníkům další služby pro správu dokumentů.

 

Nová řada skenerů ScanFront s podporou eCopy zahrnuje dva modely, standardní model 220e a profesionální model 220eP, který poskytuje další funkce zabezpečení dokumentů a vyšší produktivitu díky ultrazvukové detekci dvojitého podávání a ověřování identity pomocí otisků prstů. Součástí ScanFront 220e a 220eP je eCopy PDF Pro Office, výkonné stolní řešení s pokročilými možnostmi úpravy obrázků a řadou konverzních nástroje a umožňuje připojení k předním systémům pro správu obsahu, například k Microsoft SharePoint.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.