facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 18. 12. 2008

ecommerce.cz získala certifikáty ISO

Společnost ecommerce.cz poté, co letos zavedla systém řízení jakosti, úspěšně absolvovala certifikační audit nejen podle normy ČSN EN ISO 9001:2000, která stanovuje mezinárodní požadavky na systém managementu kvality, ale také podle zatím méně známé a rozšířené normy ČSN ISO/IEC 20000-1. Nizozemská certifikační společnost KEMA Quality B.V. udělila společnosti ecommerce.cz certifikáty v oblasti norem ISO 9001:2000 „Vývoj SW a služby spojené s dodávkou a implementací informačních systémů“ a ISO 20000-1 "Systém managementu služeb ecomerce.cz zajišťující poimplementační a servisní služby zákazníkům".



ISO 20000-1 je první světově rozšířený standard zaměřený speciálně na management služeb IT. Jeho záměrem je zlepšit kvalitu a účinnost procesů IT a současně snížit ceny služeb a náklady zvýšením efektivity. Cílem je plnit dohody o úrovni služeb (SLA) tak dobře, jak je to jen možné. ISO 20000 využívá znalostí z knihovny infrastruktury IT (ITIL) a má i výhody mezinárodního standardu. Společnostem nabízí konkurenční výhody a umožňuje i srovnání na mezinárodní úrovni. Pro zákazníky je certifikát indikátorem toho, že společnost poskytuje své služby na opravdu vysoké úrovni kvality.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.