facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Dotyková aplikace IFS Touch App „Notify Me“

Společnost IFS uvedla aplikaci IFS Notify Me, obchodní aplikaci řady IFS Touch Apps pro smartphony. S aplikací IFS Notify Me lze provádět rutinní úkoly jako schvalování nákupů a výdajů prostřednictvím smartphonů. Díky aplikaci IFS Notify Me, která je dostupná v obchodech Apple App Store i Google Play, mají uživatelé IFS Aplikací k dispozici možnost proaktivního schvalování i autorizací jednotlivých rutinních pracovních procesů..



Aplikace IFS Touch Apps jsou navrženy tak, aby pracovníkům využívajícím mobilní zařízení nabízely možnost jednoduchého a bezproblémového používání. Tyto aplikace se zaměřují na rychlé plnění úkolů a uživatelům nabízejí vysoce relevantní informace spíše než jejich kompletní přehled. Jsou vytvořeny tak, aby uživatelé nemuseli zadávat příliš mnoho dat a mohli aplikaci kdykoli opustit a pokračovat v práci později.

 

IFS Touch Aplikace jsou již dostupné na českém i slovenském trhu.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.