facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Docházkový systém Alveno Biometrix

Společnost IReSoft uvádí na trh docházkový systém Alveno Biometrix. Systém je dodáván v praktickém balíčku all-in-one. Kvalitní čtečka na otisky prstů a čipy dokáže během méně než jediné vteřiny spolehlivě identifikovat pracovníka. Komplexní řešení Alveno Biometrix zaručuje firmám snadnou instalaci a okamžitý přehled nad docházkou zaměstnanců. Balíček totiž v sobě zahrnuje veškeré komponenty, a to čtečku s moderní biometrickou technologií, software, kabel a administrační kartu. Uživatelům je navíc k dispozici telefonická asistenční služba, která poradí v případě potíží.



Špičková biometrická technologie si v oblasti kontroly docházky získává stále větší oblibu. Zaměstnanci totiž nemusí nosit žádné identifikační médium, navíc je otisk prstů unikátní, takže nemůže dojít k záměně. Docházkové čtečky Alveno Biometrix jsou v základní verzi určeny pro podniky do 25 zaměstnanců, lze je však jednoduše rozšířit až na 50 pracovníků. Práci se systémy usnadňuje také přehledný barevný display a propracovaný software, díky kterému je možná tvorba souhrnných výkazů docházky. Systém dovoluje zaměstnavatelům získat ucelený přehled o odpracované době, a to včetně přesčasů, víkendů nebo svátků.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.